Skip to main content

5e bekerronde NTVB

Sportvrienden,

inmiddels is de 4e ronde in onze bekercompetitie gespeeld en kunnen we ons opmaken voor de 5e en laatste (kwalificatie) ronde.

Daarna wordt de balans opgemaakt en gaan we over naar de knock-out fase. Voor de volledigheid verwijzen we naar onze 2e nieuwsbrief die naar jullie teamcaptain is verstuurd.

Hieronder nogmaals een korte uitleg;

De bekeropzet is anders dan verleden jaar met als uiteindelijke doel om jullie zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen. Er zijn 5 kwalificatieronden waarin je team zich kan plaatsen voor de algemene ronde. Hier is echter maar plek voor de beste 8 teams uit de kwalificatie. Als jouw team zich niet kwalificeert voor de algemene ronde dan speel je in de terugvalronde. Let op, dit geldt NIET voor de Ereklassers. Indien zij zich niet kwalificeren zijn ze uitgeschakeld in het beker toernooi! We spelen in de kwalificatieronden volgens het zogenaamde “Zwitsers systeem” en dat betekent, dat je in principe iedere volgende ronde tegen gelijkwaardigere tegenstanders speelt. Verlies je een wedstrijd dan speel je tegen een tegenstander die ook een wedstrijd verloren heeft en dit gaat door tot en met de 5e ronde. Na de 5e kwalificatieronde wordt de stand bekeken en de beste 8 teams plaatsen zich voor de algemene ronde. De overige teams (behalve de Ereklassers) plaatsen zich voor de terugvalronde. Je kunt terugvallen tot en met de halve finale. In de terugvalronde spelen we single KO, verliezen betekent dat je uitgeschakeld bent.

De wedstrijden voor de 5e ronde staan inmiddels online en hieronder voor de volledigheid een overzicht;

5e ronde, speeldatum vrijdag 10 februari 2017

De Bekker 1 - De Hakkers

De Bekker 2 - Napoleon

Oost Eijsden - De Kroeg 1

Rode Ridder - de Poart

The Eagles - 't Weverke

Beat Boys - 't Lamke

't Heukske - Da Capo 1

Randstad - Dat Boys

De Kroeg 2 - De Pitsers

De Bekker 3 - vrijlot

 

 

 

 

 

 

 


Read More
  • Aangemaakt op .

You have no rights to post comments

Fairplay - Be Part of the Pride